Szerzők: SZERKESZTŐSÉG

Írta: SZERKESZTŐSÉG

Összefoglalás

Folyóiratunk díjait a kétévenként megrendezésre kerülő angiológiai napokon adjuk át. Erre 2019-ben Balatonfüreden került sor.

Érbetegségek: 2019/4. 112. oldal

Szerzők: SZERKESZTŐSÉG

Folyóiratunk díjait a kétévenként megrendezésre kerülő angiológiai napokon adjuk át. Erre 2017-ben Szombathelyen került sor.

Érbetegségek: 2018/1. 28. oldal

Szerzők: SZERKESZTŐSÉG

Folyóiratunk díjait a kétévenként megrendezésre kerülő angiológiai napokon adjuk át. Idén, erre Győrben került sor.

Érbetegségek: 2015/3. 94. oldal

Szerzők: SZERKESZTŐSÉG

A Budapesti Angiológiai Napok bankettjén került sor folyóiratunk díjainak kiosztására. Értékelésre a 2009/4. és a 2011/2. szám, illetve a közte megjelent kiadványok kerültek. A "Legjobb Publikációért"-díjban az alábbiak részesültek:

Érbetegségek: 2011/4. 102. oldal

Szerzők: SZERKESZTŐSÉG

Beszámoló Fehérvári Angiológiai Napokon történt díjkiosztásról.

Érbetegségek: 2009/4. 123. oldal

Szerzők: SZERKESZTŐSÉG

Folyóiratunk díjait a Nyíregyházi Angiológiai Napokon ismét kiosztottuk. Az értékelésre a folyóirat Szerkesztő Bizottságán kívül a MAÉT és a MACIRT vezetoit kértük fel.

Érbetegségek: 2007/4. 116. oldal

Szerzők: SZERKESZTŐSÉG

Már a lap alapítása után nem sokkal, s azóta is folyamatosan számos elismerő kritika jut el szerkesztőségünkbe; első díjunk alapításakor ezeket a pozitív visszajelzéseket a folyóirat legjobb cikkeinek szerzőivel kívántuk megosztani. E díjban valóban Társaságunk legkiválóbb szerzői részesültek, akik azt kiemelkedő cikkekkel érdemelték ki.
Folyóiratunk újabb díjat alapított, amelynek célja, hogy a korábban a Legjobb Publikációért-díjban részesülteket ismét bevonja a szerzők közé.

Érbetegségek: 2005/4. 127-129. oldal

Szerzők: SZERKESZTŐSÉG

A cikk a szegedi Angiológiai Napokon történt díjkiosztásról számol be.

Érbetegségek: 2003/4. 89. oldal

Szerzők: DR. BIHARI IMRE

A "Legjobb publikációért"-díj hazai szerzők részére került megállapításra, azok részére, akik újságunk valamelyik rovatában kiváló cikket publikáltak. Ebben az évben került első alkalommal kiosztásra a Szombathelyi Angiológiai Napokon és a továbbiakban a következő ilyen rendezvényeken adjuk át. A díjat a Szerkesztő Bizottság ítéli oda. A legfontosabb elvárás az, hogy a munka a szerző saját alkotása legyen. A díj egy művészi bronz plakettból és egy oklevélből áll.

Érbetegségek: 2001/4. 135-138. oldal

Szerzők: DR. BIHARI IMRE

A Magyar Angiológiai és Érsebészeti Társaság "Érbetegségek" című folyóirata új díjat alapít a "Legjobb publikációért" néven.

Érbetegségek: 2001/3. 73. oldal