Szerzők: SZERKESZTŐSÉG

Folyóiratunk díjait a kétévenként megrendezésre kerülő angiológiai napokon adjuk át. Idén, erre Győrben került sor.

Érbetegségek: 2015/3. 94. oldal

A Legjobb Publikációért díj egyik nyertese Daróczy Judit professzor asszony lett, aki munkatársaival, A nem gyógyuló (krónikus) bőrsebek ellátásának irányelve címen, nagy tapasztalaton alapuló, számos részletre kiterjedő, hiánypótló cikket jelentetett meg, folyóiratunk 21. évfolyamának 3. és 4. számában. A szerkesztő bizottsághoz befutott számos olvasói elismerésen kívül, egyes cégek is nagyra értékelték ezt a munkát. Az első szerző annak a kitételnek is messzemenően eleget tett, hogy folyóiratunkban már más munkái is megjelentek. A díjátadón egyéb kötelezettségei miatt sajnos nem tudott megjelenni. A másik Legjobb Publikációért díjat Boussoussou Melinda érdemelte ki. Értékes publikációja sokakat késztetett támogató szavazatok küldésére. A cardiogen thromboembolia kockázati tényezője: légköri paraméterek hatása korunk "cardiovasculáris járványára", a pitvarfibrillációra c. társszerzőkkel írt cikke folyóiratunk 22. évfolyamának 1. számában jelent meg.

Díjak

1. kép.
Bihari Imre felmutatja a Legjobb Publikációért díjhoz járó plakettet.
A képen: Boussoussou Melinda, a díj nyertese, valamint Menyhei Gábor prof és a kongresszus főrendezője Tamás László láthatók

Díjak

2. kép.
Nemes Attila professzor megköszöni a lap által odaítélt fődíjat.
A képen még Menyhei Gábor, Tamás László és Bihari Imre láthatók.

Folyóiratunk Nagydíját idén Nemes Attila professzorna itéltük, aki eddig 13, folyóiratunkban megjelent cikkben szerző vagy társszerző. Már a lap megindulását is támogatta, számos nálunk megjelent cikk futott át a kezén és a mai napig bátorítja a kollégákat értékes publikációik hazai közlésére. A Díj tehát nem csak a cikkek, hanem aktív, kiemelkedő értékű támogatásának is elismerése.
A győri banketten más díjak is átadásra kerültek, ezekről később számolunk be.

Szerkesztőség


Érbetegségek: 2015/3.